Om GDPR and personuppgifter

Vi är måna om din integritet och hanterar dina personuppgifter med respekt enligt Dataskyddsförordningen GDPR som gäller inom hela EU. Vi strävar vi efter att upprätthålla en hög säkerhetsnivå vid all behandling av personuppgifter för att skydda och respektera din integritet med stor omsorg. Alla personliga data ägs av dig som kund eller privatperson, vilket innebär att du har rätt att få reda på hur vi som företag använder den information som finns om dig och för vilket syfte.

Vad är en personuppgift?

All information som kan kopplas till en levande person räknas som en personuppgift. Exempelvis namn, adress och personnummer. Silentia AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss. Dina uppgifter används för att vi ska kunna kommunicera med dig på bästa sätt och kunna fullfölja våra åtaganden. Vi dokumenterar även den kommunikation vi har med dig för att kunna ge dig bästa tänkbara service.

Uppgifterna vi samlar in om dig sparas under vår den tid vi har en affärsrelation med kunden. Observera att vissa uppgifter måste lagras under en längre period, även efter att ett affärsförhållande har avslutats, när detta krävs enligt nationell lag. Sådana krav kan till exempel ingå i skatte- eller bokföringslagar. Ingen information om dig sparas längre än vad som är nödvändigt eller på ett sätt som strider mot lag.

Information skickas till tredje part endast om det är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig och hur dessa används. Du har även rätt att begära att vi korrigerar eller tar bort uppgifter om dig.

Mer information om GDPR får du här.

Om cookies

Vi använder cookies på vår webbplats, silentiascreen.com. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Den används för att underlätta för besökaren och för att du ska få tillgång till olika funktioner.

Förenklar för dig som besökare

Om du gör några inställningar eller val på silentiascreen.com, så kan information om detta sparas i cookien. Nästa gång du besöker vår webbplats slipper du göra om dessa inställningar. Istället meddelar cookien att du varit där tidigare och vilka inställningar som gjorts. Cookies används alltså främst av praktiska skäl för att underlätta för dig som besöker oss.

Olika sorters cookies

Vi använder permanenta cookies och temporära cookies. Temporära cookies lagras bara tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare. Denna typ av cookies används när du besöker silentiascreen.com. Permanenta cookies sparas som en fil på din dator under en längre tid och används när du besöker oss igen. Vi sparar ingen personlig information via cookies. Information om besökaren kan inte spåras.

Stänga av cookies

Om du inte vill ha några cookies kan du stänga av dessa i din webbläsare. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se din valda webbläsares hjälpsidor för mer information.

Mer information om cookies här.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och sidans funktionalitet. Genom att klicka på ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close