GDPR & cookies | Silentia

Om GDPR og håndtering af persondata

Dit privatliv er vigtigt for os, og vi håndterer dine persondata med respekt og i overensstemmelse med GDPR-forordningen, som gælder inden for EU/EEA. Vi arbejder målrettet på at beskytte og respektere dit privatliv og stræber efter at opretholde et højt niveau af sikkerhed i forbindelse med al behandling af persondata. Alle persondata ejes af dig som person eller kunde, hvilket betyder, at du har ret til at få oplyst, hvordan vi som virksomhed bruger disse oplysninger og til hvilket formål.

Hvad er persondata?

Persondata er alle typer information, som kan knyttes til en levende fysisk person. Eksempler på persondata kan være navn, adresse og personnummer. Silentia AB har det fulde ansvar for de oplysninger, du angiver. Dine oplysninger anvendes til at kommunikere med dig og til at opfylde vores forpligtelser. Vi dokumenterer også kommunikationen, vi har med dig, for at yde dig den bedst mulige service.

Dataene, vi indsamler om dig, vil blive gemt, så længe forretningsforholdet til kunden består. Bemærk, at visse data skal gemmes i en længere periode, også efter at et forretningsforhold er ophørt, når dette er påkrævet i den nationale lovgivning. Sådanne krav kan fx være inkluderet i skatte- eller bogføringslovgivningen. Ingen oplysninger om dig vil blive gemt længere end nødvendige eller på en måde, der ikke er i overensstemmelse med lovgivningen.
Oplysninger videregives kun til tredjeparter, hvis det er nødvendigt i forhold til vores opfyldelse af forpligtelser over for dig som kunde. Du har krav på at modtage information om, hvilke persondata vi har registreret om dig, og hvordan disse data anvendes. Du har også krav på at anmode om, at vi korrigerer eller sletter oplysninger om dig.

Læs mere om GDPR her.

Om cookies

Vi bruger cookies på vores website, silentiascreen.com. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, og som indeholder information. Den bruges til at optimere dit besøg på vores website og til at få adgang til forskellige funktioner.

For at gøre det nemmere for dig

Hvis du angiver indstillinger eller valg på silentiascreen.com, kan information om dette gemmes i cookien. Næste gang du besøger vores website, behøver du ikke angive disse indstillinger igen. I stedet giver cookien besked om, at brugeren har været der før, og hvilke indstillinger der blev foretaget. Derfor bruges cookies af praktiske årsager med det formål at gøre det lettere for dig at besøge os.

Forskellige typer cookies

Vi bruger vedvarende cookies og sessionscookies. Sessionscookies gemmes kun midlertidigt og forsvinder, når du lukker din browser. Denne type cookie bruges, når du besøger silentiascreen.com. Vedvarende cookies gemmes som en fil på din computer i længere tid og bruges, når du besøger os igen. Vi gemmer ikke personlige oplysninger via cookies. Information om den besøgende kan ikke spores.

Deaktiver cookies

Hvis du ikke ønsker cookies, kan du deaktivere dem i din browser. Du kan også indstille browseren til at sende en anmodning, hver gang websitet forsøger at placere en cookie på din computer. Via browseren kan du også slette tidligere gemte cookies. Læs mere på browserens Hjælp-sider.

Vi bruger cookies på vores website til at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer, og når du besøger os igen. Ved at klikke på ”Accept” accepterer du brug af alle cookies. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close